Dentalna medicina

Osstem implantatni sistem

Številni implantati na trgu so učinkoviti. Omogočajo preprosto vstavitev in hitro celjenje. Ampak zagotavljajo tudi uspešno zobozdravstveno oskrbo?


Učinkovito in/ali uspešno v protetiki?

V protetiki lahko uporabimo različna orodja in kompontente, ki vsak zase ustrezno delujejo in prinašajo želeni učinek, vendar dolgoročno ne prinašajo želenega rezultata − protetična obravnava pacienta žal ni uspešna.

Za dolgoročno stabilnost in popolno integracijo morajo biti protetične komponente in orodja ustrezno izbrani in prilagojeni stanju pacienta. Z Osstem implantatnim sistemom lahko učinkovitost in uspešnost dosežemo z izjemnimi oblikovnimi značilnostmi in revolucionarno obdelavo površine implantata.

Biti učinkovit in uspešen v protetiki pomeni delati prave stvari, na pravi način.
Pomeni izbrati Osstem.

Dentalna medicina

je nov dentalni koncept, izobraževalna platforma, predvsem pa stičišče vseh dentalnih entuziastov in posameznikov, ki živimo zobozdravstvo v vseh sferah tega poklica.
Svoje dentalno poslanstvo opravljamo tako, kot živimo − brezkompromisno, polno in v nenehnem iskanju novih rešitev in napredka.

Navdušujejo nas vrhunska tehnologija, inovativni produkti in pametne rešitve. K reševanju problemov stopamo premišljeno, natančno in z jasnim ciljem − ta je zadovoljstvo naših pacientov in partnerjev.
Ideja je v letošnjem letu prerasla okvirje in se razvila v smeri izmenjave znanja in tehnoloških rešitev še na drugih nivojih. Ustvarili smo DeMed, d.o.o.

V Dentalni medicini oz. Demedu sprejemamo odločitve, za katerimi stojimo in izbiramo rešitve, v katere verjamemo. Jaz bi tu mogoče dodala: pa ne na besedo, ampak ker so dokazano učinkovite ali kaj podobnega. Skratka, da verjamemo, ker so dokazano super. :)

Zaupamo v Osstem.

Naš Youtube kanal

Naša Facebook stran